QUE FRET!! / QUE FRIO!!


BARRETS I GUANTS, mantingues a ratlla el va fregir amb aquestes propostes :)

Passió per les plomes, al mes pur estil tirolés, es porten els barrets adornats amb plomes. De feltre o davant, en tons verdosos o liles, atrevete a donar-li un toc diferent i divertit als teus looks d'hivern.
Borles. El típic capell de llana amb borla mai falla, és un clàssic. Al carrer o a la muntanya, dóna un look naíf al teu dia a dia a l'una que abrigues les idees.Cloché. Model popularitzat en els anys 20, el cloché, o barret campana, reviu per donar-te un look lady. 
Al zoo de cap. Genials peces reprodueixen les simpàtiques cares de la fauna mes salvatge: óssos, tigres, guineus...Bicolor. Contrastats colors adornen el teu cap aquesta tardor i hiverno. Aquests barrets són ideals per donar vida a looks de colors apagats.Fishergirl, capells d'estil pescador per als dies mes plujosos de la temporada.Mans a resguard. Amaga les teves mans del gèlid va fregir hivernal amb models extralarge. Tot val: pell, llana, pèl, davant... Es porta la barreja de materials!


Serrells. Qui va dir que els serrells eren sol per a estiu? Aquesta tendència roman en aquesta temporada.


Aquí un post molt friolero.
FELIÇ DILLUNS!!
Glenda.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
SOMBREROS Y GUANTES, mantén a raya el frió con estas propuestas :)

Pasión por las plumas, al mas puro estilo tirolés, se llevan los sombreros adornados con plumas. De fieltro o ante, en tonos verdosos o lilas, atrevete a darle un toque distinto y divertido a tus looks de invierno.

Borlas. El típico gorro de lana con borla nunca falla, es un clásico. En la calle o en la montaña, da un look naíf a tu día a día a la par que abrigas las ideas.


Cloché. Modelo popularizado en los años 20, el cloché, o sombrero campana, revive para darte un look ladyAl zoo de cabeza. Geniales piezas reproducen las simpáticas caras de la fauna mas salvaje: osos, tigres, zorros...Bicolor. Contrastados colores adornan tu cabeza este otoño e inverno. Estos sombreros son ideales para dar vida a looks de colores apagados.


Fishergirl, gorros de estilo pescador para los días mas lluviosos de la temporada.Manos a resguardo. Esconde tus manos del gélido frió invernal con modelos extralarge. Todo vale: piel, lana, pelo, ante... ¡Se lleva la mezcla de materiales!

Flecos. ¿Quien dijo que los flecos eran solo para verano? Esta tendencia permanece en esta temporada.Aquí un post muy friolero.

FELIZ LUNES!!
Glenda.


0 comentarios:

Publicar un comentario

 

Mis momentos Instagram

Mis tweets

Mi FAN PAGE Glenda Estilista