MENTA FRESCA :)


Menta: el color del moment

Fresc com el seu nom, el color menta és una delicadíssima mescla dels tons suaus del verd i el turquesa, i encara que et parega reconéixer-ho com el color que adornava la paret de la casa dels teus iaios
en els anys setanta, el menta ha tornat modernitzat i amb força.

Nova obsessió
Es tracta de la nova obsessió dels dissenyadors, per la qual cosa no serà rar que trobes alguna peça color menta per on vullga que vages. Si vols unir-te a la tendència i donar un toc de frescor a la teua guarda-roba, pots fer-ho agregant peces de roba, sabates, anells, arracades o polseres, ulleres de sol o fins esmalt per a les teues ungles, però vés en compte de no abusar.
Tons de pell i cabell
A diferència de molts altres colors, el color menta resulta adequat per a combinar amb quasi qualsevol to de pell. L’única cosa que hem de tindre en compte és triar les peces correctes i el to de menta adequat, per a portar la tendència com millor ens assenta.

Perquè tingues en compte, com més fosc siga el teu cabell, més suau haurà de ser el to de menta que tries utilitzar. Com resulta obvi, a les rosses els aniran millor els tons més profunds de verda menta. Recorda que, si no estàs del tot convençuda de que este color siga l’adequat per a tu, no cal que renuncies a usar-ho, només assegura’t de triar peces que puguen usar-se el més lluny possible del rostre, com un bell cinturó, un rellotge, un anell, un bossa de mà o un perfecte parell de sabates.

Fins en les ungles
Ja sabem que l’estiu porta una mostra amplíssima de colors que podem utilitzar per a reflectir en la nostra vestimenta el canvi d’època. Ens animem a més, no li temem al color i busquem alegrar els nostres equips amb els accessoris més divertits. Esta temporada el verd menta és un dels preferits i veurem els seus tons reflectits en els més diversos accessoris.


Sabates
No importa si es tracta de tacons elevadíssims o dels més còmodes i senzills flats: un parell de sabates verdes menta és una forma atrevida de vestir el color de moda que podrà combinar-se sense problemes amb quasi tots els colors, encara que queda especialment bé amb el blanc, negre, coral i beix. Combinant les teues sabates amb un vestit en estos colors, res podrà eixir malament.





Sobres
És més recomanable l’ús del color menta en bosses de mà de grandària xicoteta. Sense dubtes queda més elegant en un divertit clutch que en un bossa de mà enorme, i així pareixen opinar també els més grans dissenyadors, que a l’hora de presentar les seues opcions, sempre ho fan en grandària reservat.



Rellotges, polseres i anells
Delicat. Eixa és la paraula que descriu el disseny de rellotges, polseres i anells que incorporen el color menta. Finísimas bandes en laca verda menta amb una base daurada són un dels més impecables estils que combinaran amb quasi tot tipus de vestit, des del vestuari d’oficina fins a un fresc vestit per a la nit.


Amb plata
Pots combinar-los depenent de l’efecte que desitges aconseguir. El plata li donarà un toc de frescor extra, revitalitzant el color.



















Amb or
L’or aportarà una calidesa extraordinària, balancejant el color, donant-li l’aspecte de pedra preciosa.











Amb blanc
El blanc és el més fàcil de combinar, i dins de tot, resulta la mescla més segura i clàssica.











Amb coral
¿Y què podem dir del coral? Sense dubtes és un altre dels colors estel·lars de la temporada i un dels preferits per a vestir sobre la pell bronzejada.

Vo agrada aquest color?, a mi m'encanta :)

Que tingau un bon Dilluns.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Menta: el color del momento

Fresco como su nombre, el color menta es una delicadísima mezcla de los tonos suaves del verde y el turquesa, y aunque te parezca reconocerlo como el color que adornaba la pared de la casa de tus abuelos
en los años setenta, el menta ha vuelto modernizado y con fuerza.



Nueva obsesión
Se trata de la nueva obsesión de los diseñadores, por lo que no será raro que encuentres alguna pieza color menta por donde quiera que vayas. Si quieres unirte a la tendencia y dar un toque de frescura a tu guardarropa, puedes hacerlo agregando piezas de ropa, zapatos, anillos, aretes o pulseras, gafas de sol o hasta esmalte para tus uñas, pero ten cuidado de no abusar.
Tonos de piel y cabello
A diferencia de muchos otros colores, el color menta resulta adecuado para combinar con casi cualquier tono de piel. Lo único que debemos tener en cuenta es escoger las piezas correctas y el tono de menta adecuado, para llevar la tendencia como mejor nos sienta.

Para que tengas en cuenta, cuanto más oscuro sea tu cabello, más suave deberá ser el tono de menta que escojas utilizar. Como resulta obvio, a las rubias les irán mejor los tonos más profundos de verde menta. Recuerda que, si no estás del todo convencida de que este color sea el adecuado para ti, no es necesario que renuncies a usarlo, solo asegúrate de escoger piezas que puedan usarse lo más lejos posible del rostro, como un hermoso cinturón, un reloj, un anillo, un bolso o un perfecto par de zapatos.

Hasta en las uñas
Ya sabemos que el verano trae una muestra amplísima de colores que podemos utilizar para reflejar en nuestra vestimenta el cambio de época. Nos animamos a más, no le tememos al color y buscamos alegrar nuestros equipos con los accesorios más divertidos. Esta temporada el verde menta es uno de los preferidos y veremos sus tonos reflejados en los más diversos accesorios.


Zapatos
No importa si se trata de tacones elevadísimos o de los más cómodos y sencillos flats: un par de zapatos verde menta es una forma atrevida de vestir el color de moda que podrá combinarse sin problemas con casi todos los colores, aunque queda especialmente bien con el blanco, negro, coral y beige. Combinando tus zapatos con un atuendo en estos colores, nada podrá salir mal.














Sobres
Es más recomendable el uso del color menta en bolsos de tamaño pequeño. Sin dudas queda más elegante en un divertido clutch que en un bolso enorme, y así parecen opinar también los más grandes diseñadores, que a la hora de presentar sus opciones, siempre lo hacen en tamaño reservado.


Relojes, pulseras y anillos
Delicado. Esa es la palabra que describe el diseño de relojes, pulseras y anillos que incorporan el color menta. Finísimas bandas en laca verde menta con una base dorada son uno de los más impecables estilos que combinarán con casi todo tipo de atuendo, desde el vestuario de oficina hasta un fresco vestido para la noche.


Con plata
Puedes combinarlos dependiendo del efecto que desees lograr. El plata le dará un toque de frescura extra, revitalizando el color.














Con oro
El oro aportará una calidez extraordinaria, balanceando el color, dándole el aspecto de piedra preciosa.












Con blanco
El blanco es el más fácil de combinar, y dentro de todo, resulta la mezcla más segura y clásica.








Con coral
¿Y qué podemos decir del coral? Sin dudas es otro de los colores estelares de la temporada y uno de los preferidos para vestir sobre la piel bronceada.

¿Os gusta este color?, a mi me encanta :)

Buen Lunes para tod@s.







0 comentarios:

Publicar un comentario

 

Mis momentos Instagram

Mis tweets

Mi FAN PAGE Glenda Estilista