AÇÒ VA DE BOSSES DE MÀ//ESTO VA DE BOLSOS



Si una bossa de mà és atractiva, et fa sentir bé. :)
La bossa de mà d’una dona és molt personal pot arribar a contindre una vida!

Estes són les tendències per a esta tardor 2012:

Estil portafolis.
L’estil portafolis és una novetat per a esta temporada. Es tracta de bosses mitjanament rígides, de forma rectangular, amb dos sivelles verticals en el front i a vegades amb butxaques. Diferent dels portafolis de negocis o escolars, estes bosses vénen en colors cridaners com a verd, blau i groc, a més dels clàssics blanc, negre i café. Poden tindre només un ansa curta, però també vénen amb corretja llarga per a usar-la penjada o creuada.


Ansa curta.
Van fer gran acte de presència durant la temporada de premis, especialment en els Globus d’Or i els premis Grammy. Els sobres d’ansa curta faciliten l’agafat dels sobres. És un agregat molt pràctic, que impedix que el sobre llisque de les mans al voler prendre-ho des de dalt. Es pot usar en els estils més elegants per a la nit, com en els més senzills per al dia.

Trapezi.
Una altra innovació de la temporada són les bosses amb forma de trapezi. Este estil és molt versàtil i divers. Les textures, materials, grandàries i colors poden variar d’una marca a una altra.


Ja tens el teu preferit?

---------------------------------------------------------------------------------------------
Si un bolso es atractivo, te hace sentir bien. :)
El bolso de una mujer es muy personal ¡puede llegar a contener una vida!

Estas son las tendencias para este otoño 2012:

Estilo portafolios.
El estilo portafolios es una novedad para esta temporada. Se trata de bolsas medianamente rígidas, de forma rectangular, con dos hebillas verticales en el frente y a veces con bolsillos. Diferente a los portafolios de negocios o escolares, estas bolsas vienen en colores llamativos como verde, azul y amarillo, además de los clásicos blanco, negro y café. Pueden tener sólo un asa corta, pero también vienen con correa larga para usarla colgada o cruzada.

Asa corta.
Hicieron gran acto de presencia durante la temporada de premios, especialmente en los Globo de Oro y los premios Grammy. Los sobres de asa corta facilitan el agarrado de los sobres. Es un agregado muy práctico, que impide que el sobre se deslice de las manos al querer tomarlo desde arriba. Se puede usar en los estilos más elegantes para la noche, como en los más sencillos para el día.

Trapecio.
Otra innovación de la temporada son las bolsas con forma de trapecio. Este estilo es muy versátil y diverso. Las texturas, materiales, tamaños y colores pueden variar de una marca a otra.

¿Tu ya tienes tu preferido?


0 comentarios:

Publicar un comentario

 

Mis momentos Instagram

Mis tweets

Mi FAN PAGE Glenda Estilista