Més de recicla i decora/ Más de recicla y decora


Holaaa!!!
Hui seguim amb això de decorar i reciclar.
Estareu d´acord en què un sopar a la llum de les veles és molt bonic i mes si li has donat un toc especial i original a les veles.
Utilitza uns motles per a fer magdalenes o cupcakes i col·loca les veles en l’interior d’un got surant o ompli’ls d’arena fins a la mitat i posa damunt una vela de te. Tindràs uns portavelas colorits i variats.


Segur que per casa tens perxes que no saps com utilitzar-les, perquè pots fer-te uns pràctics organitzadors, que et serviran per a organitzar i tindre sempre a la vista cintes de regal, fils de cosir... Fes un tall en la base dels penjadors perquè quede una obertura central i ja esta! Mai mes hauràs de buscar les teues cintes de regal, gomes, llaços... Els tindràs sempre a punt quan els necessites.

No se si haureu vist alguna vegada polseres de xapes, perquè no penseu que són comprades, és una forma de reciclar i fabricar-se els teus propis complements. Apuntales de que són molt fanfarrones ai diferents maneres de fer-les, en Internet hi ha molts vídeos. ANIMEU-SE!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Buenasss!!!
Hoy seguimos con lo de decorar y reciclar.
Estaréis acuerdo en que una cena a la luz de las velas es muy bonita y mas si le has dado un toque especial y original a las velas.
Utiliza unos moldes para hacer magdalenas o cupcakes y coloca las velas en el interior de un vaso flotando o rellénalos de arena hasta la mitad y pon encima una vela de té. Tendrás unos portavelas coloridos y variados.


Seguro que por casa tienes perchas que no sabes como utilizarlas, pues puedes hacerte unos prácticos organizadores, que te servirán para organizar y tener siempre a la vista cintas de regalo, hilos de coser... Haz un corte en la base de los colgadores para que quede una abertura central y ya esta! Nunca mas tendrás que buscar tus cintas de regalo, gomas, lazos... Los tendrás siempre a punto cuando los necesites.

No se si habréis visto alguna vez pulseras de chapas, pues no penséis que son compradas, es una forma de reciclar y fabricarse tus propios complementos. Ademas de que son muy chulas ay diferentes maneras de hacerlas, en Internet hay muchos videos. ANIMAROS!




0 comentarios:

Publicar un comentario

 

Mis momentos Instagram

Mis tweets

Mi FAN PAGE Glenda Estilista