DECORA I RECICLA/DECORA Y RECICLA

El Reciclatge transforma materials usats, que d’una altra manera serien simplement rebutjos, en recursos molt valuosos. La recopilació de botelles usades, llandes, periòdics, etc. són reutilitzables i d’allí que, portar-los a una instal·lació o lloc d’arreplega, siga el primer pas per a una sèrie de passos generadors d’una gran quantitat de recursos financers, ambientals i com no de beneficis socials. Alguns d’estos beneficis s’acumulen tant a nivell local com a nivell mundial.
El terme decoració referix per un costat al procés i resultat d’adornar un determinat lloc, com ser una casa, una oficina, entre altres, encara que també, d’altra banda, s’usa per a designar al conjunt d’elements que adornen un ambient determinat i a la disciplina que s’ocupa d’estudiar la millor forma per a combinar estos elements que mencionàvem.

I, perquè no ajuntem estos dos termes i ajudem al medi ambient i a la nostra butxaca??
Tots sabem que amb objectes quotidians podem transformar-los en objectes de decoració i donar-los un segon ús, només fa falta un poc d’imaginació, vinga animeuseeee!!! :)

En esta entrada vaig a explicar-vos uns senzills passos per a transformar, COMENCEM!

Tots tindrem per casa alguna llanda de conserva, veritat? Perquè sàvies que amb un toc de color i algunes pigues les podem transformar en uns pràctics recipients per als teus coberts i utensilis de cuina, per a llapis o utilitzar com a pitxer per exemple?

També pots transformar les camises que nadies es posa en bonics coixins. Curta les mànegues de la camisa, dóna-li la volta i col·loca el farcit del coixí, cus els quatre costats i posa-la del dret: els botons de la camisa et serviran per a traure el farcit quan convinga.


Bé estos són uns dels consells de decoració que tinc para hui en la pròxima entrada portaciris amb motles i pràctics organitzadors amb perxes de fil d’aram.

Un abraç i bona setmana per a totes i tots.

Glenda------------------------------------------------------------------------------------------------------------

El Reciclaje transforma materiales usados, que de otro modo serían simplemente desechos, en recursos muy valiosos. La recopilación de botellas usadas, latas, periódicos, etc. son reutilizables y de allí a que, llevarlos a una instalación o puesto de recogida, sea el primer paso para una serie de pasos generadores de una gran cantidad de recursos financieros, ambientales y cómo no de beneficios sociales. Algunos de estos beneficios se acumulan tanto a nivel local como a nivel mundial.
El término decoración refiere por un lado al proceso y resultado de adornar un determinado lugar, como ser una casa, una oficina, entre otros, aunque también, por otro lado, se usa para designar al conjunto de elementos que adornan un ambiente determinado y a la disciplina que se ocupa de estudiar la mejor forma para combinar estos elementos que mencionábamos.

Y, porque no juntamos estos dos términos y ayudamos al medio ambiente y a nuestro bolsillo??
Todos sabemos que con objetos cotidianos podemos trasformarlos en objetos de decoración y darles un segundo uso, solo hace falta un poco de imaginación, venga animaroooosss!!! :)

En esta entrada voy a explicaros unos sencillos pasos para transformar, EMPEZAMOS!

Todos tendremos por casa alguna lata de conserva, verdad? Pues sabias que con un toque de color y algunos lunares las podemos transformar en unos prácticos recipientes para tus cubiertos y utensilios de cocina, para lapiceros o utilizar como jarrón por ejemplo?

También puedes transformar las camisas que nadies se pone en bonitos cojines. Corta las mangas de la camisa, dale la vuelta y coloca el relleno del cojín, cose los cuatro lados y ponla del derecho: los botones de la camisa te servirán para sacar el relleno cuando convenga.


Bien estos son unos de los consejos de decoración que tengo para hoy en la próxima entrada portavelas con moldes y prácticos organizadores con perchas de alambre.

Un abrazo y buena semana para todas/os.

Glenda.


0 comentarios:

Publicar un comentario

 

Mis momentos Instagram

Mis tweets

Mi FAN PAGE Glenda Estilista