ICTIOTERAPIA

Hui vos deixe una entrada molt interessant sobre la Ictioterapia, ho vaig estar llegint fa poc i em va paréixer que estaria bé informar sobre esta teràpia nova. Espere que vos agrade


Este tractament és totalment nou i mai abans vist. Es que la ictioterapia es du a terme amb l'ajuda d'uns peixos anomenats garra rufa, originaris d'Àsia. Aquests xicotets peixos no tenen dents i tenen ventoses com a boca; agraden de menjar les impureses que s'allotgen en la pell humana i les restes de pell morta. Com resultat, s'obté un tractament exfoliant y de pedicura increïblement efectiu.
És un tractament molt bo per a la psoriasis y per a cicatritzar ferides, ja que té un efecte regeneratiu. És un excel·lent massatge que també servix para millorar la circulació, relaxar-se i per a hidratar profundament la pell. Estos peixets són els únics responsables de tots estos beneficis per a la pell. A més, segreguen un enzim anomenada dithranol que s'utilitza en cosmètica per a fabricar cremes rejovenidores.
El tractament consistix a submergir els peus en l'aigua, on quasi immediatament centenars de peixos comencen a fer el seu treball. Al principi se sent un lleu pessigolleig que a l'estona es transforma en un massatge plaent i relaxant. Els peixos devoren les dureses i la pell morta deixant els peua i la piel com nous. Cada sessió dura uns 30 minuts i els que han experimentat este particular tratamient alternatiu diuen que al finalitzar se sent com el millor tractament de pedicura de les seues vides.
Este tipus de tratamient alternatiu son més acceptats en els centres de spa com una alternativa a la pedicura i la manicura, però actualment s'estudia la possibilitat de practicar laictioterapia en tot el cos amb fins més medicinals que estètics.
És important saber que, com sempre succeïx davant de quelcom nou, hi ha els que trauen profit i ofrixen trataments d'ictioerapia amb altres peixos que sí que tenen dents i poden arribar a danyar seriosament la pell. Els únics peixos que servixen per a la ictioterapia son estos, els garra rufa. Qualsevol altre tractament, per més que ens asseguren que és efectiu, ha de ser rebutjat si es tracta d'un altre peix.


---------------------------------------------------------------------------------------------

Hoy os dejo una entrada muy interesante sobre la Ictioterapia, lo estuve leyendo hace poco y me pareció que estaría bien informar sobre esta terapia novedosa. Espero que os guste.

Este tratamiento es algo totalmente novedoso y nunca antes visto. Es que la ictioterapia se lleva a cabo con la ayuda de unos peces llamados garra rufa, originarios de Asia.
Estos pequeños peces no tienen dientes y tienen ventosas como boca; gustan de comer las impurezas que se alojan en la piel humana y los restos de piel muerta. Como resultado, se obtiene un tratamiento exfoliante y de pedicura increíblemente efectivo.
Es un tratamiento muy bueno para la psoriasis y para cicatrizar heridas, ya que tiene un efecto regenerativo. Es un excelente masaje que también sirve para mejorar la circulación, relajarse y para hidratar profundamente la piel. Estos pececitos son los únicos responsables de todos estos beneficios para la piel. Además, segregan una enzima llamada dithranol que se utiliza en cosmética para fabricar cremas rejuvenecedoras.

El tratamiento consiste en sumergir los pies en el agua, donde casi de inmediato cientos de peces comienzan a hacer su trabajo. Al principio se siente un leve cosquilleo que al rato se transforma en un masaje placentero y relajante. Los peces devoran las durezas y la piel muerta dejando los pies y la piel como nuevos.
Cada sesión dura unos 30 minutos y quienes han experimentado este particular tratamiento alternativo dicen que al finalizar se siente como el mejor tratamiento de pedicura de sus vidas.
Este tipo de tratamientos alternativos son más aceptados en los centros de spa como una alternativa a la pedicura y la manicura, pero actualmente se estudia la posibilidad de practicar laictioterapia en todo el cuerpo con fines más medicinales que estéticos.
Es importante saber que, como siempre sucede ante algo novedoso, hay quienes sacan provecho y ofrecen tratamientos de ictioerapia con otros peces que sí tienen dientes y pueden llegar a dañar seriamente la piel. Los únicos peces que sirven para la ictioterapia son estos, los Garra Rufa. Cualquier otro tratamiento, por más que nos aseguren que es efectivo, debe ser rechazado si se trata de otro pez.


Glenda Crespo 


0 comentarios:

Publicar un comentario

 

Mis momentos Instagram

Mis tweets

Mi FAN PAGE Glenda Estilista